Hírek

IT_IP

IP-IT: Az innovációk védelme az IT világában

Az SZTNH egyik kiemelt feladata, hogy eljuttassa a szellemitulajdon-védelemmel kapcsolatos ismeretanyagot az érdeklődőkhöz, és növelje a szellemitulajdon-védelmi tudatosságot a magyar társadalomban és gazdaságban.

Összefoglalás az egyetemközpontú innovációs ökoszisztéma fejlesztéséről

Az Innotéka magazin akutális számában interjú olvasható Kottászné dr. Vass Orsolyával, a PTE Kutatás­hasznosí­tási és Tech­nológia Transzfer Fő­osztályá­nak vezetőjével az az egyetemközpontú innovációs ökoszisztéma fejlesztéséről szóló projektünk eredményeiről.

Aktív szerepvállalásunk az innovációs ökoszitsztéma építésében

A KTTF kezdetektől kiemelt fontosságot tulajdonít a helyi innovációs ökoszisztéma kialakításának és fejlesztésének, működésünk során számos erőfeszítés tettünk a régiós gazdaság versenyképeeségének javítására, az ipari-egyetemi együttműködések erősítésére, a technológia-transzfer folyamat erősíté

spin-off rendezvény

Spin-off céges tapasztalatok - Szakmai Fórum

A Pécsi Tudományegyetem Gyógyszerésztudományi Kara és a Kutatáshasznosítási és Technológia Transzfer Főosztály ezúton meghívja Önt a

Spin-off: „Hogyan csináljam?” - Egyetemi kutatók igaz története alapján

PoC Idea, Benyújtási határidő: 2021.04.18.

A Pécsi Tudományegyetem célja, hogy az oktatás, valamint a tudományos tevékenység mellett a régió és az ország meghatározó kutatás-fejlesztési és innovációs központja is legyen.

Innovatív cégek indítása: üzleti tervezéstől a befektetőkkel való tárgyalásokig

A Creative Accelerator Kft. a Pécsi Tudományegyetemmel együttműködésben 2021. április 14-én tudásmegosztó rendezvényt szervez.

Meghívó innovációs tudásmegosztó rendezvényre

A PTE TTK Fizikai Intézettel közös szervezésben kerül megrendezésre alábbi két szakmai képzésünk:

MEDPÉCS21 - Orvostudományi Konferencia PhD hallgatóknak

A PTE Doktorandusz Önkormányzat az idén május 15-én rendezi meg a MEDPÉCS tudományos konferenciát. Az idei rendezvény témáját a COVID19 járvány adja, a témához kapcsolódva várják a szervezők a résztvevők jelentkezését!

Iparjogvédelmi portfóliómenedzsment - szabadalmaztatási stratégiák webinár

Az SZTNH egyik kiemelt feladata, hogy eljuttassa a szellemitulajdon-védelemmel kapcsolatos ismeretanyagot az érdeklődőkhöz, és növelje a szellemitulajdon-védelmi tudatosságot a magyar társadalomban és gazdaságban.

RICHTER TÉMAPÁLYÁZAT – 2021

​​​A Richter Gedeon Nyrt. kétfordulós pályázatot hirdet a folyó kutatásaihoz kapcsolható, gyógyszeripari tárgyú innovációk felkarolására. 

Oldalak