Hírek

innováció menedzser

Innováció menedzser kollégát keresünk!

Részletek és jelentkezés az alábbi linken:

https://hr.pte.hu/hu/allas/megtekintes2?a=64a61d7c

 

 

Ideafest, középiskolai ötletverseny

Indulj az értékes nyereményekért, szerezz hasznos tapasztalatot, dolgozz csapatban, ismerd meg a startup világot, légy tagja egy szuper közösségnek és mutasd meg, hogy a te vállalkozói ötleted a legjobb az országban!

CONNECT-IT 2021

A Connect-IT konferencia célja, hogy bemutassa a pécsi és a régiós IKT szektort, a legfrissebb és legaktuálisabb témákon keresztül. A szervezők szeretettel várnak minden érdeklődőt Pécs belvárosában az IT HUB Pécs-ben vagy online, a Facebook-on. 

Fiatal Kreatívok Pécsért - Hackathon Ötletgyár

2021. SZEPTEMBER 10., PÉNTEK, 9:00 órától kerül megrendezésre a Fiatal Kreatívok Pécsért - Hackathon Ötletgyár.

HSUP logó

Idén is elindul a Hungarian Startup University Program a PTE-n

A Hungarian Startup University Program (HSUP) Magyarország első felsőoktatási szintű startup kurzusa. A HSUP egy két féléves e-learning tárgy, amelynek I. félévében az innovatív gondolkodásmód és a startup világ megismerése kerül a fókuszba, míg a II.

Simonyi Hackathon 2021

Simonyi Hackathon 2021

A Hackathon ezúttal egy másfél napos szórakoztató és izgalmas rendezvény lesz, ahol találkozhatnak hasonló érdeklődésű emberek és érdekes feladatok megoldása közben fejleszthetik csapatmunka készségüket.

IT_IP

IP-IT: Az innovációk védelme az IT világában

Az SZTNH egyik kiemelt feladata, hogy eljuttassa a szellemitulajdon-védelemmel kapcsolatos ismeretanyagot az érdeklődőkhöz, és növelje a szellemitulajdon-védelmi tudatosságot a magyar társadalomban és gazdaságban.

Összefoglalás az egyetemközpontú innovációs ökoszisztéma fejlesztéséről

Az Innotéka magazin akutális számában interjú olvasható Kottászné dr. Vass Orsolyával, a PTE Kutatás­hasznosí­tási és Tech­nológia Transzfer Fő­osztályá­nak vezetőjével az az egyetemközpontú innovációs ökoszisztéma fejlesztéséről szóló projektünk eredményeiről.

Aktív szerepvállalásunk az innovációs ökoszitsztéma építésében

A KTTF kezdetektől kiemelt fontosságot tulajdonít a helyi innovációs ökoszisztéma kialakításának és fejlesztésének, működésünk során számos erőfeszítés tettünk a régiós gazdaság versenyképeeségének javítására, az ipari-egyetemi együttműködések erősítésére, a technológia-transzfer folyamat erősíté

spin-off rendezvény

Spin-off céges tapasztalatok - Szakmai Fórum

A Pécsi Tudományegyetem Gyógyszerésztudományi Kara és a Kutatáshasznosítási és Technológia Transzfer Főosztály ezúton meghívja Önt a

Spin-off: „Hogyan csináljam?” - Egyetemi kutatók igaz története alapján

Oldalak