• Slide Background Image
  • Slide Background Image

Innocapital aloldal

Bemutatkozás

A PTE Inno-Capital Kutatáshasznosító és Fejlesztő Kft. a Pécsi Tudományegyetem hasznosító vállalkozása. A cég elsődleges célkitűzése, hogy az Egyetem kiemelt tudás- és eszközbázisával a háta mögött innovatív módon nyújtson magas színvonalú kutatáshasznosító és fejlesztő szolgáltatásokat vállalati partnereinek. Emellett kiemelt hangsúlyt fektet a piaci szereplők és a Pécsi Tudományegyetem projektfejlesztési igényeinek feltérképezésére és azok összekötésére, valamint célja az Egyetemen létrejött innovatív termékek és szolgáltatások közvetlen piacra vitele.

A cég a PTE szolgáltatásait igénybe vevő megrendelők számára egykapus, megrendelésre/projektre szabott teljes körű ügyintézést biztosít. A gyors és hatékony ügyintézést a dolgozóinak nagyfokú személy- és helyismerete, valamint az egyetemi K+F szolgáltatási portfólió széleskörű ismerete biztosítja. A multidiszciplinatív, naprakész egyetemi K+F+I tudás és eszközháttér versenyelőnyt biztosíthat a partnerek részére piacképes termékek és szolgáltatások fejlesztésére.

Az ügyfelek a cégtől folyamatos tájékoztatást kaphatnak megrendelésük aktuális állásáról, ehhez nem szükséges több egyetemi egységgel kapcsolatot tartaniuk, ezáltal átláthatóbb, gyorsabb és rugalmasabb szolgáltatást kínálnak.

Ezek mellett a cég nyitott több tudományterületet is átfogó innovációs projektek kidolgozására, koordinálására és kivitelezésére, továbbá pályázati innovációs projektek generálására, menedzselésére.

Innocapital

Válasszon minket, ha Önnek is fontos: 

  • rugalmasság: rugalmas alkalmazkodás a gyorsan változó piaci környezethez
  • átláthatóság: cégünktől folyamatos tájékoztatást kaphat megrendelése aktuális állapotáról
  • gyorsaság: gyors és hatékony eligazodást biztosítunk a PTE rendszerében
  • egykapus rendszer: megrendelésre/projektre szabott teljeskörű ügyintézés biztosítása 
  • multidiszciplinatív, naprakész, egyetemi K+F+I tudás és eszköz háttér, mely versenyelőnyt biztosíthat a partnereknek piacképes termékek és szolgáltatások fejlesztésére, értékesítésére
  • kapcsolatrendszer – az Egyetem kiterjedt nemzetközi és belföldi kapcsolatrendszeréből adódó lehetőségek kiaknázása az együttműködések során

Tevékenységek

PTE Szellemi és piaci termékek, szolgáltatások értékesítése és hasznosítása

a Pécsi Tudományegyetemen létrejött innovatív termékek és szolgáltatások közvetlen piacra vitele és/vagy tudományos hasznosítása.

PTE K+F Szolgáltatások nyújtása

  a Pécsi Tudományegyetem által kínált multidiszciplináris K+F kínálati szolgáltatási portfólió összekötése a piaci igényekkel.   

K+F+I Projektek generálása  

a piaci szereplők és a Pécsi Tudományegyetem projektfejlesztési igényeinek feltérképezése, azok összekötése és menedzsmentje.

PTE Szabad eszközök és tudás kapacitásának hasznosítása  

a Pécsi Tudományegyetem fejlett műszaki/tudományos eszköz és labor kapacitásainak, core facilitásainak, széles körű, a gazdasági és tudományos szereplők igényeit is figyelembe vevő felhasználása.

Hírek

/hu/innocapital/hirek/digitalis-jolet-program-mi-koalicio-szakmai-nap-es-kiallitas-20210615-16

Digitális Jólét Program - MI Koalíció szakmai nap és kiállítás 2021.06.15-16.

Tovább
/hu/innocapital/hirek/valaszol-betegek-kerdeseire-sot-mar-egy-orvosegyetemi-vizsgan-atment-pecsi

Válaszol a betegek kérdéseire, sőt már egy orvosegyetemi vizsgán is átment a pécsi egyetem új chatbotja

Tovább
/hu/innocapital/hirek/covidea-otlet-es-startup-verseny

COVIDEA ötlet- és startup verseny

Tovább