Sloth Dance Products - Mozgáskorlátozott emberek számára fejlesztett eszközök, adapterek

Az idős vagy mozgásukban korlátozott emberek mindennapi használati tárgyainak feltérképezésével jutottunk a járást vagy stabil állást biztosító eszközök tárgycsoportjához. Ezen használati eszközök funkcionális, szerkezeti, esztétikai vizsgálata engedett bennünket arra a következtetésre, hogy e tárgycsoportot fejlesztésnek vessük alá, vizsgáljuk funkcionális bővíthetőségüket vagy egyszerűen csak egy modernebb, esztétikailag a mai korhoz jobban illeszkedő formában jelenítsük meg ezeket a tárgyakat.

Vizsgálat célja volt az eszközök mindennapi életben betöltött szerepének fontossága alapján szűkíteni az egyébként széles skálájú segédeszköz kínálatot, így határozva meg azokat a mindenki által könnyen definiálható eszközöket, melyek fejlesztésre kerülhetnének.

A járást segítő segédeszközök közül kiválasztott, egyébként a mindennapokban szinte legelterjedtebb eszközök a könyökmankó illetve a járókeret speciális kiegészítőkkel, rászerelhető adapterekkel lettek ellátva. Az eszközök a jelentős funkció bővítés következtében hatalmas segítséget nyújthatnak az innovatív eszközöket használók számára.

Innováció Fejlesztési szint
TRL2
Innováció Iparjogvédelmi státusz
Know-how

KAPCSOLAT

Czibók Balázs

innováció menedzser
+36 30 925 5619