Richter Témapályázat 2024

RG logó

A Richter Gedeon Nyrt. 2024. február 12-én pályázatot tesz közzé, a Társaság K+F+I tevékenységéhez kapcsolódó, nemzetközi színvonalú innovációk támogatására és a kutatási eredmények gyakorlati megvalósításának elősegítésére. 

A pályázat kétfordulós, a második fordulóban meghívásos, pénzdíjazott jellegű. Az előpályázatra - mely az első forduló -, egy rövid (maximum 4 oldal terjedelmű) témajavaslatot várnak, egy már futó, kezdeti eredményeket felmutatni tudó projektről. Az első fordulóban benyújtott pályaművek közül kerülnek kiválasztásra azok a témajavaslatok, melyek részletes kidolgozására a pályázókkal megbízási szerződést kötnek. Ezt követően, a részletes megvalósítási tervek értékelése után születik döntés a támogatandó pályázatokról.

Az előpályázat beadási határideje 2024. március 14., csütörtök.

A pályázati kiírás teljes anyaga olvasható a Richter Gedeon Nyrt honlapján a K+F pályázatok között az alábbi elérhetőségen: K+F pályázataink (gedeonrichter.com)

A kiírás és az adatlap ezen cikk alatt is elérhető. 

A pályázat hátterével, illetve a felhívással kapcsolatos kérdések tisztázására, 2024. február 15-én, 10:00 órától online webinárt tartanak.  Az eseményre a mellékelt szórólapon szereplő QR kóddal lehet regisztrálni.