3D Technológiák

ATMP (Advanced Therapeutic Medicinal Product) csonttermékek fejlesztése

A 2019 évi POP pályázat keretén belül kidolgozásra került egy megbízható módszer az emberi zsírszövetből származó mezechymális progenitor sejtek izolálására, és csont irányú differenciáltatására. Kidolgoztunk továbbá egy PTE-s szövettenyésztő médiumot, amely alkalmas a csont irányú differenciáltatás megindítására és akár termékként történő hasznosítására.

3D szkennelés

Kulcsszavak: szkennelés, szkenner, szenzor, tervrajz, CAD, geometria, digitális  

A fizikailag létező tárgyról képzünk 3D digitális lenyomatot, amely a legapróbb részletekig képes megőrizni a tárgy alaksajátosságait és textúráját. A tárgy így módosítható, alakítható, tervrajz, műszaki rajz készíthető róla (pl. egy régi épület esetében), illetve 3D nyomtatással egyedi tárgyak sokszorosítására is nyílik mód.

magyar

3D Programozás, szoftverfejlesztés, tartalom előállítás

Kulcsszavak: programozás, szoftverfejlesztés, programnyelv, modellezés, tervezés, szerkesztés, animálás 

Kutatás-fejlesztési együttműködéseink során projektjeink integráns része a különféle szoftverkörnyezetek fejlesztése, illetve az ezen projektek során létrejövő eszközök, célhardverek, kiegészítők programozása. A Központ szakmai tapasztalata, szoftveres és szakemberapparátusa a piac számára is nyitott, önálló szolgáltatásként, vagy akár más szolgáltatásainkkal kombinálva is rendelkezésre áll.

magyar

Oldalak

Feliratkozás RSS - 3D Technológiák csatornájára