K+F szolgáltatások

Honvéd,-katasztrófa,-és rendvédelmi orvostani képzési szolgáltatások

A Honvéd,-katasztrófa,-és rendvédelem orvostani tanszéki csoport az alapszakmák tudásanyagára és rutinjára építve, határterületi és a külön-külön, egyediségében nehezen értelmezhető specifikumok oktatására, kutatására és fejlesztésére koncentrál.


Internetes gyógyszer kereskedelem és hamis gyógyszerek vizsgálata

Az online gyógyszerbiztonsághoz, forgalmazáshoz kapcsolódóan számos gógyszerészeti szolgáltatást biztosítunk az érdekeltek részére. 

Elérhető szolgáltatások:


Adat-és szövegbányászat – MedMiner és MedLiner

A MedMiner egy webes alkalmazás, amely eléri a MedLine adatbázist. A kijelölt publikációk absztraktjait feldolgozza és intuitív, vizuális kezelőfelületet biztosít hozzá.


POTEcho – Hallgatói és oktatói feedback rendszer

A szoftver egy gyors és egyszerűen kezelhető visszajelző rendszer, mely egy oktatói és egy hallgató modulból épül fel.


SCAN – Szociális kognitív funkciók összehasonlítására szolgáló alkalmazás

A SCAN – Social Cognition Analyzier Application – egy, a szociális kognitív funkciók összehasonlítható mérésére készített számítógépes alkalmazás.


3D szkennelés

A fizikailag létező tárgyról képzünk 3D digitális lenyomatot, amely a legapróbb részletekig képes megőrizni a tárgy alaksajátosságait és textúráját. A tárgy így módosítható, alakítható, tervrajz, műszaki rajz készíthető róla (pl.


3D Programozás, szoftverfejlesztés, tartalom előállítás

Kutatás-fejlesztési együttműködéseink során projektjeink integráns része a különféle szoftverkörnyezetek fejlesztése, illetve az ezen projektek során létrejövő eszközök, célhardverek, kiegészítők programozása.


3D Modellezés, tervezés

A nyomtatási munkák szinte minden esetben szoftveres előkészítést, modelljavítást, szeletelést igényelnek. Előfordulhat azonban olyan nyomtatási igény is, amelynek nem feltétele létező 3D modell. Ilyenkor a 3D modellezést és a kivitelezést is kollégáink felügyelik.


3D Tartalomelőállítás

Vizualizációs központ lévén magunk készítjük a saját termékeink, kutatási együttműködéseink, kísérleteink és előadásaink ismeretterjesztő, promóciós és egyéb kísérő anyagát.


3D Fogászati modellek készítése

Polyjet, SLA és SLS nyomtatóink, valamint kollégáink szaktudása lehetővé teszi világszínvonalú fogorvosi szimulátorok és fogminták, sablonok elkészítését. A PTE ÁOK Fogászati Klinikájának javaslatai iránymutatásai alapján régóta zajlik a fogászati termékportfólió kialakítása. 


Oldalak