Új Demola Pécs challengek

Az idei évvel a Pécsi Tudományegyetemen új lehetőségként indult útjára a Demola Pécs Program, amely folyamatos lehetőségeket kínál a magukat valós, céges kihívásokban próbára tenni vágyó hallgatók számára. A Demola egy finn gyökerű, 18 országban működő, nemzetközi innovációs hálózat, amely a vállalati és egyetemi szférát valós problémákon keresztül kapcsolja össze. A cégek által a Demolában meghirdetett projektekben (challenge) a hallgatók és a céges partnerek közösen keresnek válaszokat egy adott innovációs problémára. A megoldás során mindig többszempontú megközelítést alkalmazunk, ezért legyen szó akár kimondottan műszaki kihívásként hangzó problémáról, az „idegen” tudományterületekről érkező hallgatók látásmódja különösen hasznos és inspiráló tud lenni a közös munka során! A csapatépítések esetében a multidiszciplinaritáson túl törekszünk arra, hogy a külföldi hallgatók által közvetített nemzetközi kultúrák egyedi látásmódja is gazdagíthassa a projekteket.

Miért jó csatlakozni?

  • Miközben valós, egyedi problémákon dolgozol, valós cégekkel, egyben kapcsolatokat is építesz az üzleti életben, így a Demolát használható ugródeszkaként a karrierépítésben.
  • Számos startup vállalkozás indult Demola challenge-ből, hiszen a szellemi tulajdonjog, amely a challenge során létrejön a hallgatókat illeti.
  • A Demola challenge teljesítése számodra a képzés része is lehet egyben, 3 campus kreditet ér!

Gyere és légy részese a Demola kihívásnak!

Aktuális challengek:

OTC Drugs – Disease focus or Health focus?

What’s new on the Herbal Market?

Szeretettel várjuk a jelentkezéseket, melyet az alábbi linken tudtok megtenni!

https://applications.demola.net/?location=pecs

További információkat és segítséget kaphattok:

- Bartha Júliától (bartha.julia@pte.hu; +3630/567-5211)

- Czibók Balázstól (czibok@pte.hu; +3630/925-5619)