DEMOLA: One for Humanity pályázat

A világ megváltozott és ez hatással lesz mindnyájunk életére. Szinte minden fejlesztés az online térbe került, és új szintre emelkedett azonline tartalmak iránti igény. Most fontosabbá vált, mint valaha, hogy ne engedjük elszigetelődni az embereket a társadalomtól.

A DEMOLA keretei között lehetőséget akarunk adni a hallgatóknak a globális közösséggel való együttműködésre, így kívánunk hozzájárulni az valós kihívások megoldásához és tanulmányaik folytatásához.

Bátor, előremutató és komplex kihívásokat tervezetünk meg a világ megváltoztatásának vágyával, a status quo kihívásának képességével. Ezek a kihívások minden a DEMOLA szövetségbe tartózó intézmény, így a PTE hallgatói számára ingyensen nyitva állnak. Kétszáz (200) globálisan legjobb közreműködöt fogjunk kiválasztani a 6 hetes programra, ahol lehetőségeket kaptok arra, hogy olyan projektben dolgozzatok, amelyben a világ legjobb elméi vesznek részt.

A kiválasztott hallgatók öt tagú interdiszciplináris csoportokban egy 6 hetes program részesei lehetnek.. A folyamatot és a munkát a Demola szakértői segítik stratégiai előrejelzés és a tervezés módszertanával. A hallgatók a projektek során létrehozott szellemi termékek tulajdonosaivá válnak.

A hallgatók a finn felsőoktatási rendszeren keresztül 8 ECTS-kreditet kaphatnak munkájukért, illetve megkapják a Demola Global tanúsítványát is.

A program ütemterve:

A pályázatok április 15-ig nyújtahatóak be.

A fejlesztési porgram: április 23. – június 8. között zajlik.

Jelentkezés: https://applications.demola.net/oneforhumanity

Ha segítségre van szükséged, ne habozz kapcsolatba lépni velünk (czibok@pte.hu; bartha.julia@pte.hu)!