simpleSAMLphp login


Hírek

Megkezdődött az Egyetemi Innovációs Ökoszisztéma projekt megvalósítása

2019. december 1-jével  kezdtük meg a Tudástranszfer tevékenységek fejlesztése a Pécsi Tudományegyetemen az Egyetemközpontú Innovációs Ökoszisztéma kialakítása érdekében című  2019-1.2.1-EGYETEMI-ÖKO-2019-00015 azonosító számú projekt megvalósítását.

Elstartol a DEMOLA a Pécsi Tudományegyetemen

Az idei év indításával a Pécsi Tudományegyetem is csatlakozott – Budapest és Szeged után – a finn gyökerű Demola innovációs hálózathoz, amely a világ 17 országának több, mint 50 egyetemét és 750 ezer hallgatóját fogja át.

Területi Innovációs Platform az innováció, az együttműködés és vállalkozásfejlesztés jegyében

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal az Innovációs és Technológiai Minisztérium szakpolitikai támogatásával indította útjára a Területi Innovációs Platformokat (TIP) bemutató országos programsorozatát.

Siker az Európai Innovációs és Technológiai Intézet (EIT) innovációs versenyén

Dr. Hantz Péter (tudományos főmunkatárs, PTE Biofizikai Intézet) csapata harmadik díjat nyert az Európai Innovációs és Technológiai Intézet (EIT) Food Jumpstarter versenyének döntőjében.

Akadémiai-Szabadalmi Nívódíjat kapott Dr. Hebling János

A Magyar Tudományos Akadémia tudományos osztályainak képviselőiből és a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala díjbizottságának tagjaiból álló kuratórium Akadémiai-Szabadalmi Nívódíjban részesítette Dr.