Hírek

Beküldte: czibok

Kedves Munkatársak!
A friss, átlátható, világos és nem utolsósorban megbízható forrásokból származó hiteles információ napjaink egyik kulcstényezője az élet bármely területét tekintjük is, legyen szó akár iskolaválasztásról, kutatásról, gazdasági előnyökről.
Ugyanakkor az információdömpingben sokszor elveszettnek érezzük magunkat, s bár igényünk van a tájékozódásra, időnk és türelmünk a rengeteg olvasnivaló áttekintésére már annál kevésbé.

Tovább
Beküldte: czibok

2017. december 19. 14:00 órai kezdettel a Singulab Zrt. részvételével Innovációs Kávészünetet rendezünk az ÁOK 3. számú Szemináriumi Teremben. A találkozó célja a Singulab Címzetti Pályázati Kiírás megismertetése.

Tovább
Beküldte: czibok

Van egy jó ötleted? Befektetőt keresel? 
Itt a lehetőség, jelentkezz 2017. november 27-ig a simonyibedc@ktk.pte.hu(link sends e-mail) címen, ha a szerdai pitch tréningen remekelsz, te is ott lehetsz a Final Pitchen, ahol 2 percben mutathatod be az ötletedet a zsűri és potenciális befektetők előtt.
A sikeres résztvevők egy lépéssel közelebb kerülnek a Hiventures Inkubációs Befektetési Programjához.

Tovább
Beküldte: czibok

A Dél-Dunántúli Régióban is egyre több startup születik - az ő piaci validációs folyamataikat és gyors növekedésüket alapvetően befolyásolja, hogy milyen inkubátorokkal vagy kockázati tőkebefektetőkkel működnek együtt. Az elérhető lehetőségek közül ezúttal a kiterjedt európai hálózattal rendelkező EIT Health és a Pécsett működő inkubátor, a SinguLab mutatkozik be.

Tovább
Beküldte: czibok

Horizon 2020 IMI2-2015-08: Ebola és más filovírus-okozta haemorrhagiás lázak (Ebola+) program: a jövőbeli járványkitörések megakadályozása témában új pályázati kiírás jelent meg. A pályázat célja: az ebola vírus által a közelmúltban okozott nyugat-afrikai megbetegedések rávilágítottak arra, mennyire érzékeny az emberi populáció világszerte az olyan kórokozókra, mint például a filovírusok. Jelenleg nem áll rendelkezésre sem olyan oltóanyag, sem pedig vírusellenes gyógyszerkészítmény, amelyek segítségével a filovírusok okozta fertőzések megelőzhetők, vagy kezelhetők lennének.

Tovább