Hírek

Beküldte: Orosz Dániel

Gyere el! Próbáld ki magad egy új szerepben, tanulj meg ötletgyárosnak lenni és indítsd be saját, jövedelmező startupodat!
Október 17-től Ötletből vállalkozás címmel olyan ingyenes, 4 alkalomból álló, egymásra épülő workshop sorozatot indítunk, amelyben megmutatjuk, hogy módszereink segítségével hogyan tudod eldönteni,  az általad kigondolt ötlet, megoldás (termék/szolgáltatás) megvalósításával milyen sikereket érhetsz el.

Tovább
Beküldte: czibok

A GE támogatásával Budapest is otthont ad az egészségipari startup-ok fejlesztését célzó 4 hónapos Health Venture Lab képzés. További információ a hvlab.eu címen vagy Gelencsér Dorkánál (dorka@hvlab.eu). Jelentkezési határidő 2018. augusztus 8.!

Tovább
Beküldte: czibok

A gyógyszeripari és táplálékkiegészítő-ipari cégek számára gyűjtött kutatócsoporti információkat foglaltuk össze új elektronikus kiadványunkban. A szakmai tartalom célirányos kommunikációjával szeretnénk elősegíteni az egyetem kutatási facilitásainak hasznosítását és az Egyetem, illetve a kutatócsoportok ipari kapcsolatainak erősítését. A kiadvány ide kattintva érhető el .

Tovább
Beküldte: czibok

200 érdeklődő részvételével, rengeteg érdekes előadással, éjszakába nyúló programmal valósult meg az idei PTE Innovációs Nap. Köszönjük, minden előadónak, érdeklődőnek, hogy részt vett rendezvényünkön! Jövőre újra találkozunk! A programról készített grafikus jegyzetet ezen a linken érik el.

Tovább
Beküldte: czibok

Van egy jó ötleted, találmányod, de nem tudod mihez kezdj vele? Félsz, hogy valaki ellopja, vagy megelőz a piacon? Hogyan találhatsz befektetőt, hasznosító partnert?   
A Pécsi Tudományegyetem Kutatáshasznosítási és Technológia-transzfer Osztály (KTTO) ingyenes innováció menedzsment képzést indít oktatói, kutatói, hallgatói és együttműködő partnerei számára.
 
I. modul 
2018. május 8. (9.00-15.00) SZKK Bachman Zoltán előadóterem

Tovább