Hírek

Beküldte: czibok

A GE támogatásával Budapest is otthont ad az egészségipari startup-ok fejlesztését célzó 4 hónapos Health Venture Lab képzés. További információ a hvlab.eu címen vagy Gelencsér Dorkánál (dorka@hvlab.eu). Jelentkezési határidő 2018. augusztus 8.!

Tovább
Beküldte: czibok

A gyógyszeripari és táplálékkiegészítő-ipari cégek számára gyűjtött kutatócsoporti információkat foglaltuk össze új elektronikus kiadványunkban. A szakmai tartalom célirányos kommunikációjával szeretnénk elősegíteni az egyetem kutatási facilitásainak hasznosítását és az Egyetem, illetve a kutatócsoportok ipari kapcsolatainak erősítését. A kiadvány ide kattintva érhető el .

Tovább
Beküldte: czibok

200 érdeklődő részvételével, rengeteg érdekes előadással, éjszakába nyúló programmal valósult meg az idei PTE Innovációs Nap. Köszönjük, minden előadónak, érdeklődőnek, hogy részt vett rendezvényünkön! Jövőre újra találkozunk! A programról készített grafikus jegyzetet ezen a linken érik el.

Tovább
Beküldte: czibok

Van egy jó ötleted, találmányod, de nem tudod mihez kezdj vele? Félsz, hogy valaki ellopja, vagy megelőz a piacon? Hogyan találhatsz befektetőt, hasznosító partnert?   
A Pécsi Tudományegyetem Kutatáshasznosítási és Technológia-transzfer Osztály (KTTO) ingyenes innováció menedzsment képzést indít oktatói, kutatói, hallgatói és együttműködő partnerei számára.
 
I. modul 
2018. május 8. (9.00-15.00) SZKK Bachman Zoltán előadóterem

Tovább
Beküldte: Orosz Dániel

Te is lehetsz startup!
Van egy ötleted, de nem tudod, hogyan fogj hozzá a megvalósításhoz? Segítünk!

Az INPUT program azért jött létre, hogy segítse a fiatal ötletgazdákat üzleti projektjeik megvalósításában ingyenes képzésekkel, tanácsadással, nemzetközi piacra jutási lehetőségekkel. 

Az INPUT program szemléletformáló és tudást átadó rendezvényein, képzésein sorra vesszük az alapokat, amelyek elsajátítása szükségesek ahhoz, hogy sikeresen elindítsd startup vállalkozásodat, illetve gyakorlati tanácsokkal is szolgálunk.

Tovább