Hírek

Beküldte: Orosz Dániel

Idén is meghirdetésre kerül az ’Intézményi Kiválósági Támogatás 2018’ forrásból finanszírozott, az egyetem K+F+I tevékenységet ösztönző belső pályázatunk az alábbi két konstrukcióban:
1. Innovatív termék-, szolgáltatásfejlesztés támogatása c. pályázat fő céljai:

Tovább
Beküldte: Orosz Dániel

A nemzetközi innovációs versenyben a hazai egyetemeknek is fontos feladatává vált, hogy a kutatási eredmények hasznosításában rejlő társadalmi és gazdasági előnyöket hatékonyan kiaknázzák. Az első technológiatranszfer irodák a 2000-es évek derekán jelentek meg a magyarországi egyetemeken és ennek nyomán ezen intézményekben mára kiépült a szellemitulajdon-kezelés és hasznosítás feltételrendszere és kultúrája.
 

Tovább
Beküldte: Orosz Dániel

Gyere el! Próbáld ki magad egy új szerepben, tanulj meg ötletgyárosnak lenni és indítsd be saját, jövedelmező startupodat!
Október 17-től Ötletből vállalkozás címmel olyan ingyenes, 4 alkalomból álló, egymásra épülő workshop sorozatot indítunk, amelyben megmutatjuk, hogy módszereink segítségével hogyan tudod eldönteni,  az általad kigondolt ötlet, megoldás (termék/szolgáltatás) megvalósításával milyen sikereket érhetsz el.

Tovább
Beküldte: czibok

A GE támogatásával Budapest is otthont ad az egészségipari startup-ok fejlesztését célzó 4 hónapos Health Venture Lab képzés. További információ a hvlab.eu címen vagy Gelencsér Dorkánál (dorka@hvlab.eu). Jelentkezési határidő 2018. augusztus 8.!

Tovább
Beküldte: czibok

A gyógyszeripari és táplálékkiegészítő-ipari cégek számára gyűjtött kutatócsoporti információkat foglaltuk össze új elektronikus kiadványunkban. A szakmai tartalom célirányos kommunikációjával szeretnénk elősegíteni az egyetem kutatási facilitásainak hasznosítását és az Egyetem, illetve a kutatócsoportok ipari kapcsolatainak erősítését. A kiadvány ide kattintva érhető el .

Tovább