Innovációs kávészünet egészségipari start-upok támogatási lehetőségeiről

Innovációs kávészünet egészségipari start-upok támogatási lehetőségeiről

Beküldte: czibok

2017. december 19. 14:00 órai kezdettel a Singulab Zrt. részvételével Innovációs Kávészünetet rendezünk az ÁOK 3. számú Szemináriumi Teremben. A találkozó célja a Singulab Címzetti Pályázati Kiírás megismertetése.
A SinguLab Inkubátor Zrt. a GINOP-2.1.5-15-2016-00006 projekt keretében pályázatot hirdet innovációk támogatására. Céljuk  az egészségipari fejlesztések támogatása az ötlet fázistól, a validáción, a prototípusfejlesztésen át az innovatív startup és spinoff vállalkozások piacra viteléig, a fenntartható üzleti modell kialakításáig, valamint a befektetésre való alkalmasság eléréséig.
A támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 600 millió forint, amelyből 480 millió forint támogatás és 120 millió forint az inkubátor részéről biztosított tőkebefektetés. A támogatott támogatási kérelmek várható száma: 12-20 db.
Az inkubációs szolgáltatás keretében támogatják:
·         a prototípusfejlesztést, validációt
·         a tudás- és kapcsolatbővítés érdekében start-up rendezvényeken való részvételt (pl.: konferencia, vásár, startup verseny, tárgyalások, vállalkozói ismeretek megszerzése)
·         marketing és megjelenés fejlesztését
·         technológiai és üzletfejlesztési szolgáltatás és tanácsadás igénybevételét
·         a nyilvánosság biztosításával kapcsolatos tevékenységet.
Az inkubációs kérelmek benyújtása 2017. december 14-től 2018. január 16-ig lehetséges. További részletek: http://singulab.hu/cimzetti-felhivas/