Decemberi hírlevél

Decemberi hírlevél

Beküldte: czibok

Kedves Munkatársak!
A friss, átlátható, világos és nem utolsósorban megbízható forrásokból származó hiteles információ napjaink egyik kulcstényezője az élet bármely területét tekintjük is, legyen szó akár iskolaválasztásról, kutatásról, gazdasági előnyökről.
Ugyanakkor az információdömpingben sokszor elveszettnek érezzük magunkat, s bár igényünk van a tájékozódásra, időnk és türelmünk a rengeteg olvasnivaló áttekintésére már annál kevésbé.
Ennek tudatában vállalkozunk a Kutatáshasznosítási és Technológia-Transzfer Osztály részéről arra a már-már „lehetetlen küldetésre”, hogy jelen Hírlevél elindításával mutassuk meg Önöknek merre tart az Egyetem az osztály nevében is jelzett folyamatokkal. Mit jelent mindez a hétköznapokban Egyetemünk életének egy olyan időszakában, amikor korábban arányaiban nem tapasztalt pályázati forrásbőség mellett, készülve a jövőre kell határozott lépéseket tennünk a gazdaság irányába Egyetemünk kutatásainak hasznosítása, de nem mellesleg az egyre kifejezettebben jelentkező külső igények indukálta válaszok megadása 
Olvassák, forgassák, fogadják levelünket azzal a határozott kéréssel, hogy ne rejtsék véka alá észrevételeiket, jobbító célzatú javaslataikat, igényeiket a tartalom alakítása kapcsán, hogy valóban ne csak egy legyen a naponta érkező, majd a „kukában” landoló e-mailek tengerében.
Az ünnepek közeledtével engedjék meg, hogy megköszönjük a Munkatársak egész éves támogatását, a rendezvényeinken, partnertalálkozóinkon való aktív részvételüket.
Kívánunk Önöknek szeretteik körében kellemes pihenést és kikapcsolódást!
Üdvözlettel: Kovács Zoltán mb. osztályvezető

http://innovacio.pte.hu/sites/default/files/hírlevél/KTTO_decemberi_h%C3%ADrlev%C3%A9l_12_18.pdf