'Ötletből vállalkozás' címen indít workshop sorozatot az INPUT

'Ötletből vállalkozás' címen indít workshop sorozatot az INPUT

Beküldte: Orosz Dániel

Gyere el! Próbáld ki magad egy új szerepben, tanulj meg ötletgyárosnak lenni és indítsd be saját, jövedelmező startupodat!
Október 17-től Ötletből vállalkozás címmel olyan ingyenes, 4 alkalomból álló, egymásra épülő workshop sorozatot indítunk, amelyben megmutatjuk, hogy módszereink segítségével hogyan tudod eldönteni,  az általad kigondolt ötlet, megoldás (termék/szolgáltatás) megvalósításával milyen sikereket érhetsz el.
NINCS MÉG ÖTLETED? CSAK ÉRDEKLŐDSZ AZ INNOVÁCIÓK, ILLETVE STARTUP TÉMÁJÚ RENDEZVÉNYEK IRÁNT, DE NEM VAGY BENNE BIZTOS, HOGY BELE TUDNÁL FOGNI EGY SAJÁT ÖTLET KIDOLGOZÁSÁBA? VAGY VAN ÖTLETED, DE MÉG NEM GONDOLTAD ÁT, LEHET-E BELŐLE STARTUP VÁLLALKOZÁS?
A workshopjaink pont Nektek szólnak! Szeretnénk megmutatni, hogyan lehet egy ötletet addig boncolgatni, alakítani, amíg nyilvánvalóvá nem válik, hogy a projektből lehet-e sikeres vállalkozást indítani. A workshop során inspirálódhattok, vagy csatlakozhattok csapattagként egy másik projekthez.
Ha már van egy ötleted, akkor pedig azért érdemes csatlakoznod, mert a saját ötleteden dolgozhatsz, tökéletesítheted az elképzeléseidet, és egyből validálhatod is a résztvevők segítségével.
Ezeken a workshopokon nem előadást fogsz hallgatni, hanem közös műhelymunkában ötleteken fogunk dolgozni, éppen ezért a létszám korlátozott. A helyeket a jelentkezés sorrendjében tudjuk biztosítani maximum 16 főig.
Info: https://inputprogram.com/otletbol-vallalkozas/ illetve: https://www.facebook.com/events/328886777685480/
Jelentkezés itt: kuczko.aniko@neum.hu